Eten & drinken

Naast een volwaardig winkelaanbod, vindt u op Eindhoven Airport ook een volwassen horeca aanbod, bestaande uit verschillende take away shops en een à la carte restaurant.

Winkelen

Eindhoven Airport biedt een volwaardig winkelaanbod in haar gloednieuwe terminal. Fashion, lifestyle, literatuur, sieraden, souvenirs en de nodige boodschappen: u vindt ze in onze terminal. Deze is 7 dagen per week geopend en is voor iedereen toegankelijk. Na de security check vindt u daarnaast een Shop en Fly winkel.

Taxfree Shopping

In de vertreklounge (na securitycheck) bevindt zich B&S Shop Fly. Hier vindt u een uitgebreide selectie van parfums, rookwaar, alcoholische dranken, luxe artikelen en souvenirs.

Vergeet niet te vragen naar de taxfree mogelijkheden wanneer u reist naar een land dat buiten de Europese Unie ligt.

Slapen

Tulip Inn Eindhoven Airport is geopend.

Het hotel heeft 120 kamers en biedt een uitstekende mogelijkheid om op de luchthaven te overnachten.

Informatie en servicebalies

Heeft u vragen met betrekking tot vluchtmogelijkheden vanaf Eindhoven Airport, actuele vluchtinformatie, faciliteiten op de luchthaven of informatie over gevonden voorwerpen? Hiervoor kunt u terecht bij de Informatiebalie of bij de diverse servicebalies.

De balies zijn te vinden in de vertrek- en aankomsthal van de terminal.

Business centre

Vergaderingen & Congressen

Eindhoven Airport, centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar. Een perfecte locatie om uw gasten te ontvangen. Het Business Centre bevindt zich op de eerste verdieping van de terminal en bestaat uit een ruime foyer met receptie en vijf in grootte variërende ruimten.

De diverse horeca-arrangementen combineren het nuttige met het aangename. Het aangrenzende panoramaterras biedt groots uitzicht op het platform en de landingsbaan. Bekijk hier de vergaderarrangementen.

Tel: +31 40 30 30 615
E-mail: sales@tulipinneindhovenairport.com

Plattegrond

Beweeg over de plattegrond om in te zoomen.
Schrijf u in voor de nieuwsbrief