Eindhoven Airport introduceert parkeerlabel

Eindhoven, 15 april

Eindhoven Airport introduceert een nieuw parkeerlabel. De reden hiervoor is dat de luchthaven groeit en jaarlijks steeds meer passagiers verwelkomt. In tijden van groei is het belangrijk het dienstenpakket en infrastructuur te monitoren en te optimaliseren waar mogelijk. Naar aanleiding van een marktonderzoek hebben passagiers een aantal suggesties gedaan die meegenomen zijn in het tot stand komen van het nieuwe parkeerlabel.

Om reserveren voor parking bij Eindhoven Airport gemakkelijker en toegankelijker te maken, introduceert Eindhoven Airport een online reserveringsmodule op haar website. Een module waarbij de passagier prijzen kan vergelijken en direct via credit card of iDeal een parkeerplek kan reserveren. Daarnaast is er een duidelijk parkeerverwijssysteem rondom de luchthaven geplaatst, met real time beschikbaarheidsinformatie. Verder wordt er duidelijk onderscheid gemaakt tussen de verschillende parkeerterreinen op basis van goud, zilver en brons kwalificaties. Deze kwalificaties zijn gebaseerd op prijs en de loopafstand van de passagier richting de terminal. Bovendien is er de introductie van een budget aanbod, waarbij de passagier kan kiezen voor de laagste dagprijs, evenals een prijsvoordeel voor reserveerders in de maanden mei, juni, juli en augustus.

Het parkeerlabel zorgt voor een duidelijke herkenbaarheid , zodat men weet dat het om een van de officiële parkeerterreinen van Eindhoven Airport gaat. Dit om misverstanden voor de passagier te voorkomen.

Beeldmerk

Bex Communicatie is gevraagd een logo en pay-off the ontwikkelen voor het parkeerlabel. De P in het beeldmerk is vormgegeven als een locatieduiding zoals deze online veel gebruikt wordt. Hiermee worden de officiële parkeerterreinen van Eindhoven Airport aangeduid en duidelijk onderscheiden, zodat het voor de passagier altijd duidelijk is dat deze OP Eindhoven Airport parkeert. De reis kan beginnen… Uw reis begint hier

Introductiecampagne

De komende maand start een marketingcampagne waarmee het parkeerlabel wordt geïntroduceerd. De campagne richt zich zowel op de business passagier als de leisure reizigers. Er wordt zorg gedragen voor een maximale vindbaarheid op Google en voor herkenbaarheid via verschillende print, outdoor en radio uitingen evenals direct mailings.

Voor meer informatie

 

Website: http://www.eindhovenairport.nl/nl/bereikbaarheid/parkeren/