Bouw Tulip Inn Eindhoven Airport op planning

Bouw Tulip Inn Eindhoven Airport op planning: Gasten kunnen al kamers boeken.

De bouw van het nieuwe Tulip Inn hotel Eindhoven Airport, dat in november 2011 is gestart, is al in een ver stadium en loopt op schema. De website (www.tulipinneindhovenairport.com) waarmee de eerste gasten een kamer kunnen boeken, is al in de lucht. De verwachte opleverdatum in juni 2013 komt daarmee steeds dichterbij. De kamers zijn vanaf 21 juni a.s. beschikbaar.

Exterieur

De gevels van het hotel zijn bijna geheel bekleed, waarmee het gebouw bijna wind- en waterdicht is. Interessant detail is het vliegtuigjespatroon dat op de gevelplaten te zien is. Naar schatting zijn er een kleine 50 duizend moderne vliegtuigjes gestanst in de gevelplaten. Inmiddels is ook de lichtreclame met het logo van Tulip Inn op de zijgevels geplaatst.

Interieur

Alle bouwkundige wanden van de 120 hotelkamers zijn geplaatst, waardoor de verschillende ruimtes goed te zien zijn. Op dit moment worden de bouwkundige wanden op de tweede verdieping geplaatst, waarmee de contouren van de ontbijtzaal en fitnessruimte ook zichtbaar worden.

Binnenkort wordt gestart met de interieurbouw - van badkamervloeren tot garderobekasten - en zal het ontwerp van de interieurarchitect tot leven komen.

EINDE PERSBERICHT