Eindhoven Airport voegt waarde toe aan merk Eindhoven

‘Eindhoven Airport past heel goed in de uitstraling van de stad. Onze ambitie is een vaste plek te bemachtigen in de top tien van de meest innovatieve regio’s van de wereld. Dat we een luchthaven hebben met dezelfde naam als de stad is daarbij van grote betekenis.

Een overduidelijk effect van de groei van Eindhoven Airport is dat steeds meer passagiers het centrum van Eindhoven beginnen te ontdekken. Zij overnachten envermaken zich hier en dragen zo bij aan het economisch klimaat.

Eindhoven Airport brengt de wereld in contact met de stad. Al de jonge talenten die de regio binnenkomen, zijn een verrijking. Tegelijkertijd verkennen de mensen uit de regio de wereld vanuit Eindhoven Airport. Belangrijk is dat de merkpijlers van Eindhoven – technologie, design en kennis – zichtbaar zijn in de uitstraling van de luchthaven. Het design in de architectuurvan het gebouw past goed bij het profiel van de stad.

Eindhoven wil Culturele Hoofdstad van Europa in 2018 worden en Eindhoven Airport is voor ons een belangrijk onderdeel van de pitch van de stad. Een luchthaven met al die verbindingen in Europa voegt heel veel waarde toe aan het merk Eindhoven.’

Peter Kentie,

directeur Eindhoven365,

verantwoordelijk voor de citymarketing van Eindhoven